Ryż Harukaze Japonica rice variety KOSHI HIKARI 10kg





Opis
Jeśli istnieje jeden rodzaj ryżu, który najlepiej reprezentuje autentyczną japońską
kulturę spożywczą, jest to Koshihikari (często nazywany ryżem Koshi).
Lekki i lekko lepki ryż idealnie nadaje się jako dodatek do codziennego posiłku lub do formowania
sushi lub onigiri.
Ponieważ cały świat interesuje się dziś japońską kuchnią, popyt na japoński ryż lub Japonica
gwałtownie się zwiększył.
Ten okrągły lub średnioziarnisty ryż staje się lepki po ugotowaniu, dzięki czemu idealnie nadają się
do robienia sushi w pośpiechu lub onigiri.
Możesz je również łatwo zjeść pałeczkami w misce.
Sol Agri Resources to firma rolno-spożywcza z siedzibą w Singapurze i Wietnamie produkująca i
eksportująca szeroką gamę produktów spożywczych z ryżu i pochodnych ryżu.
Będąc jedną z największych firm rolniczych w Wietnamie, jej źródło niełuskanego pochodzi przede
wszystkim z klubu rolników złożonego z ponad 16 000 rolników w żyznej delcie Mekongu.
Działając w oparciu o zróżnicowany i zintegrowany model rolno-biznesowy, firma jest w stanie
utrzymać integralność i jakość ryżu od pola do stołu, a tym samym zapewniając wszystkim
naturalność.
SOL została założona jako globalna firma spożywcza, skupiająca się na pachnącym, japońskim i
specjalistycznym ryżu, takim jak kleisty ryż i czarny ryż z delty Mekongu w Wietnamie.
Kraj pochodzenia: Wietnam.